Gun Bros

Gun Bros 3.2.0

Kogels ontwijken in Gun Bros

VOOR

  • Mooie graphics
  • Leuke gameplay
  • Spannende soundtrack

TEGEN

  • Gebruikt veel ruimte op je telefoon
  • Onoverzichtelijk menu

Uitmuntend
8

Gun Bros is een gratis arcade-shooter waarbij de kogels je om de oren vliegen.

Er zijn een heleboel shooters voor Android, maar geen een daarvan heeft evenveel actie als Gun Bros. Het spel doet haar indrukwekkende titel, Gun Bros, eer aan en combineert de waanzin van non-stop schieten en constant bewegen.

Het doel van Gun Bros is ervaring op doen, aanvallen van verschillen vijanden overleven, en geld verdienen om nieuwe, krachtigere wapens mee te kopen. De gameplay van Gun Bros is repetitief en vergt veel geduld, maar dit is zeker de moeite waard. De eerste aanvallen zijn nog eenvoudig, later wordt het steeds moeilijker en moet je strategisch te werk gaan om te overleven.

De graphics van Gun Bros zijn indrukwekkend en de gameplay is vlot, zelfs met de enorme hoeveelheid actie op het scherm is er geen merkbare vertraging. Je kan het jezelf makkelijker maken door nieuwe wapens te kopen, maar elke nieuwe wereld beschikt weer over nieuwe vijanden. Hierdoor blijft het spel spannend en leuk.

Gun Bros is gratis maar ondersteunt in-app aankopen. Het is een geweldige arcade-shooter, die urenlang speelplezier biedt voor fans van dit genre.

In de nieuwe versie verkoop je je oude wapens voor nieuwe ammunitie.

Aanpassingen

  • In de nieuwe versie verkoop je je oude wapens voor nieuwe ammunitie.

Meeste downloads Rollenspellen voor Iphone

Meer
Gun Bros

Download

Gun Bros 3.2.0

Beoordelingen about Gun Bros